271213340_3180243882211774_8853574417404570863_n

Gratis konsultation utan några krav eller förväntningar. Vi diskuterar om jag är rätt PT för just dig och självklart bjuder jag på kaffe/te!

PT-paket
Vi väljer paket för att nå ditt mål utefter dina förutsättningar. Standardsessionerna är 50 min, men jag har även 25 min eller 75 min, allt efter ditt behov. 50 minuter passar de flesta och det är dessa paket du hittar här under. Har du behov av någon av de andra sessionslängderna diskuterar vi förstås även det på konsultationen.

Det är okej att spara någon session till veckan efter, men poängen med detta system är att du som klient får in de pass som vi planerat och samtidigt hålla ordning i schemat för mig och hålla antalet klienter på en lägre nivå så jag kan hjälpa alla mycket effektivare.

Sessionerna måste användas innan 12 veckor har gått för att inte förfalla. Efter dessa 12 veckor kan du fortsätta på fyraveckorsbasis. Du kan omboka sessioner vid behov förutsatt att det är minst 24h innan din bokade tid. Givetvis får man vara sjuk utan att det påverkar giltighetstid och ska man iväg på semester eller liknande behöver man säga till minst 4 veckor i förväg så är det inget problem. Max 2 veckor per paketperiod (12 veckor).


Kom gärna färdigt ombytt och när du lärt dig din uppvärmningsrutin, uppvärmd om möjligt, för att spara tid. Efter din träning finns det tillgång till privat omklädningsrum med dusch. Vill du bara ha lite hjälp för att komma igång? Kika ett steg ner, där har du mitt "kom igång-paket".

Enstaka sessioner kostar SEK 995 styck och är framförallt till för de som vill lägga till sessioner till kom igång-paketet (se längre ned på sidan) samt om någon bara vill ha lite hjälp med teknik i sin träning t. ex.

Mina paket är betydligt förmånligare och väldigt mycket effektivare att få till träningen överhuvudtaget samt i tillräckligt stor omfattning. Alla paket är 12 veckor så vi hinner se fantastiska resultat och de inkluderar konsultation, tester och programskrivning samt uppdateringar av programmet varje månad.

Vill man även ha förmånen att få coachning under resten av veckan, ha sitt program med video- och textinstruktioner, vanor att jobba på och någon som ser till att du får jobbet gjort även utanför gymmet kan du lägga till distanscoachning.


Standardsessioner

Alla priser är inkl. moms och inkluderar en session för tester och 3 för programskrivning samt uppdateringar av programmet.

Kom igång-paketet är så kallad hybridträning. Det innebär att:
1. Vi ses för konsultation (1h - Kostnadsfritt)
2. Tester (1h) 
3. Jag skriver ditt program (1h - ingår i distanscoachningen)
4. Vi går igenom ditt program tillsammans i gymmet (4h)

Resten av din träning sker på nätet! Totalt 4 PT-sessioner, tester för effektivare programskrivning och ett välgenomtänkt program som start. Detta så att jag faktiskt kan hjälpa dig få resultat på sikt eftersom några enstaka PT-sessioner utan någon mer kontakt sällan leder till något hållbart.

Jag sköter ditt program så att det alltid är av högsta kvalitet, du får support via e-post samt samtal vid behov.
Du får tillgång till min app där all din coachning finns programmerad inkl. träningsprogram. Video- och textinstruktioner kommer att finnas för varje övning. Även enkla lektioner som är till för att utbilda dig i vad du behöver fokusera på på lång sikt för att få de resultat du är ute efter.

Du kan lägga till enstaka sessioner vid behov för SEK 995 styck.

Medlemskap (frivilligt och endast för PT-klienter)
Träna 06-22 upp till 60 min per gång. Du slipper in med fingeravtryck och personlig kod. Du tränar alltid själv eller med en vän om så önskas om hen också är medlem. Ta gärna med hunden, men kom ihåg att du är ansvarig för att den sköter sig och eventuella skador! Investera i ett 6 månaders kort och få 1 månad gratis!

Klicka på önskat medlemskap:

OBS! Maximalt 6 medlemmar totalt p.g.a. litet gym!

Respektera de boende i huset!
Bokas via onlinebokningen!