242094295_4253150111472314_7048084187273979643_n

Personlig träning i studion
 

Öppningserbjudande! Gratis konsultation till de 5 första som bokar! Kod: gratiskonsult

VIP-medlemskap (frivilligt)
Maximalt 4 platser för den som vill ha den lilla extra servicen! Få ett eget skåp att förvara dina saker i och slipp släpa på dem. Få dina träningskläder tvättade och hängda i ditt skåp (kräver kombinationslås till ditt skåp och jag behöver givetvis kombinationen). Du har alltid tillgång till duschtvål, schampo och handduk varje gång.


Startpaket (steg 1-2)
Oavsett om du väljer att träna med mig per session eller på abonnemang kommer de första saessionerna gå till konsultation och fystester samt programskrvining (totalt 3h). Att skaffa startpaketet är förmånligast för dig, du sparar SEK 300 mot att ta en session i taget!

PT-Abonnemang (steg  3)
Vi väljer antalet sessioner per vecka som behövs för att nå ditt mål utefter dina förutsättningar och målsättning och bäst av allt, ingen bindningstid! Alla sessioner är ca 20, 50 eller 80 minuter oavsett om du har ett abonnemang eller väljer enstaka sessioner nu och då. Allt efter ditt behov. Priserna gäller standardlängd, 50 min. Behöver man längre eller kortare sessioner tittar vi över det!

1 session / vecka = 4 totalt
2 sessioner / vecka = 8 totalt
3 sessioner / vecka = 12 totalt
4 sessioner / vecka = 16 totalt

Det är okej att spara någon session till veckan efter men poängen med detta system är att du som klient får in de pass som vi planerat och samtidigt hålla ordning i schemat för mig och hålla antalet klienter nere med effektivt så jag kan hjälpa alla mycket effektivare.
Sessionerna behöver användas innan din 4 veckors period är slut för att inte förfalla.
Du kan omboka sessioner vid behov förutsatt att det är minst 24h innan din bokade tid.


Enstaka sessioner (steg 3)
Om du vill ha hjälp lite nu och då så kan enstaka sessioner vara bäst för just dig. I kombination med hybridtillägget är det svårslaget! (se längre ner på sidan för mer info)

Kom gärna färdigt ombytt och när du lärt dig din uppvärmningsrutin, uppvärmd om möjligt för att spara tid. Efter din träning finns det tillgång till privat omklädningsrum med dusch.

Hybridträning innebär att du tränar som vanligt i studion med mig efter behov, men får ytterligare hjälp på sidan om utanför studion. Jag sköter ditt program så att det är av högsta kvalitet, du får support via e-post samt samtal vid behov.
Du får tillgång till min app där all din coachning finns programmerad inkl. träningsprogram. Video- och textinstruktioner kommer att finnas för varje övning. Även enkla lektioner som är till för att utbilda dig i vad du behöver fokusera på på lång sikt för att få de resultat du är ute efter. Superbra särskilt för dig som bara tränar 1 eller 2 gånger i veckan med mig! 

 

Registrera dig för hybridträning
 

Träna i studion utan PT

Skulle du vilja styrketräna men avskyr att gå på gym av en eller flera orsaker? Långa kötider till utrustning, folk som springer i vägen när du lyfter eller vill filma dina lyft, virus i mängder (inte bara corona), undermålig utrustning eller helt enkelt känner dig obekväm som nybörjare? Nu kan du träna i min lokal antingen per gång eller genom paketpriser!
Standard innebär:
Må 06:00-20:00.
Tisdag: 06:00-12:00
Onsdag: 06:00-20:00
Fredag: 06:00-17:00


Bokas via onlinebokningen. Du tränar med 2 andra som mest samtidigt. VIP, träna även lördagar 09-15 och du tränar alltid själv i gymmet. Endast jag är på plats.
Giltighetstider är som föjer:
10-pack: 3 månader
25-pack: 6 månader
50-pack: 12 månader