242094295_4253150111472314_7048084187273979643_n

Personlig träning i studion
 

Öppningserbjudande! Gratis konsultation till de 5 första som bokar! Kod: gratiskonsult

VIP-medlemskap (frivilligt)
Träna på egen hand så mycket du vill (max 2 timmar per gång)! Maximalt 4 platser för den som vill ha den lilla extra servicen! Få ett eget skåp att förvara dina saker i och slipp släpa på allt.
Du har alltid tillgång till duschtvål, schampo och handduk varje gång. Perfekt för den som avskyr långa kötider till utrustning, att folk som springer i vägen när du lyfter eller vill filma dina lyft, virus i mängder (inte bara corona), undermålig utrustning eller helt enkelt känner sig obekväm som nybörjare? Nu kan du träna i min lokal antingen per gång eller genom mitt abonnemang!
Se till att boka din tid i förväg för att vara säker på att det är ledigt och håll din bokade tid! Missbruk av bokade tider leder till att du blir portad.

Träningstider icke medlemmar:
Må, ons, fre: 08:00-18:00

Träningstider medlemmar:
Må-Sö: 06:00-21:00

Bokas via onlinebokningen!


Startpaket (steg 1-2)
Oavsett om du väljer att träna med mig per session eller på abonnemang kommer de första saessionerna gå till konsultation och fystester samt programskrvining (totalt 3h). Att skaffa startpaketet är förmånligast för dig, du sparar SEK 585 mot att ta en session i taget!

PT-Abonnemang (steg  3)
Spara upp till SEK 60 000 per år!
Vi väljer antal samt längd på dina sessioner per vecka som behövs för att nå ditt mål utefter dina förutsättningar och målsättning och bäst av allt, ingen bindningstid! Alla sessioner är ca 20, 50 eller 80 minuter oavsett om du har ett abonnemang eller väljer enstaka sessioner nu och då. Allt efter ditt behov. Du betalar t. ex. SEK 4000 per månad men kan boka PT-sessioner för SEK 5000! Således innebär abonnemanget ca 20 % rabatt på ordinarie priser.

Det är okej att spara någon session till veckan efter men poängen med detta system är att du som klient får in de pass som vi planerat och samtidigt hålla ordning i schemat för mig och hålla antalet klienter nere med effektivt så jag kan hjälpa alla mycket effektivare.
Sessionerna behöver användas innan nästa månad för att inte förfalla.
Du kan omboka sessioner vid behov förutsatt att det är minst 24h innan din bokade tid.


Enstaka sessioner (steg 3)
Om du vill ha hjälp lite nu och då så kan enstaka sessioner vara bäst för just dig. I kombination med hybridtillägget är det svårslaget! (se längre ner på sidan för mer info)

Kom gärna färdigt ombytt och när du lärt dig din uppvärmningsrutin, uppvärmd om möjligt för att spara tid. Efter din träning finns det tillgång till privat omklädningsrum med dusch.

Hybridträning innebär att du tränar som vanligt i studion med mig efter behov, men får ytterligare hjälp på sidan om utanför studion. Jag sköter ditt program så att det är av högsta kvalitet, du får support via e-post samt samtal vid behov.
Du får tillgång till min app där all din coachning finns programmerad inkl. träningsprogram. Video- och textinstruktioner kommer att finnas för varje övning. Även enkla lektioner som är till för att utbilda dig i vad du behöver fokusera på på lång sikt för att få de resultat du är ute efter. Superbra särskilt för dig som bara tränar 1 eller 2 gånger i veckan med mig! 

 

Registrera dig för hybridträning