279365361_739026983921812_7089878170320270309_n

Vanliga frågor / FAQ

Varför går mina PT-sessioner ut varje betalningsperiod (4 veckor)?
- Två orsaker. Första är att du som klient ska ha fler orsaker att faktiskt ta dig till gymmet istället för att konstant skjuta upp dina pass. Kontinuitet är superviktigt för resultat.
- Andra orsaken är att om du skulle ha kvar dina sessioner i evighet och alla gjorde likadant skulle alla mina timmar vara upptagna av kunder som redan investerat och jag kan då inte få in betalande kunder till hyra, el etc.

Varför måste jag binda mig minst 12 veckor?
För att jag inte är en tränare som bara står bredvid och räknar repetitioner. Jag vill ge dig de resultat du vill ha så länge de är realistiska. De flesta behöver inse att detta tar tid, det är ingen sprint och det finns inga genvägar (lagliga i alla fall). 

Jag har inte råd att träna i studion, vad ska jag göra?
Jag har även onlinecoachning där du får allt du får i studion under 12 veckor för att nå ditt mål, enda skillnaden är att vi inte ses i person men du har fullständiga instruktioner för ditt program i både text- och videoformat. Vanor att jobba på etc. Allt i din mobil till en bråkdel av investeringen för PT i studion.

Kan vi komma två stycken samtidigt?
Absolut! Jag har PT-duo. Det innebär att alla timmar i studion sker samtidigt och därför får ni 20% rabatt på timpriset (plus eventuella övriga kampanjer jag har). Däremot kommer tester och programskrivningen vara individuell så dessa timmar gäller inte rabatten på.

Hur sker betalningen för träningen?
Direktdebitering från ditt bankkort var 4e vecka. Antalet sessioner fylls på ditt konto automatiskt varje gång och förfaller vid nästa betalning om du inte använt dem. Du kan sluta när du vill efter dina första 12 veckor om vi inte har kommit överens om något särskilt.

Måste jag träna alla pass i mitt program med dig eller kan jag träna själv ibland och ibland med dig?
Det går utmärkt. Även om du behöver ett 4 dagar per vecka-program så kan du välja att träna 1 av dessa pass med mig och resterande på egen hand. Antingen i min studio eller på ett annat gym. Du får givetvis tillgång till programmet du investerat i.