279365361_739026983921812_7089878170320270309_n

Träning i studion

Gratis konsultation utan några krav eller förväntningar. Vi diskuterar om jag är rätt PT för just dig och självklart bjuder jag på kaffe/te!

Bygg snygga, starka muskler och tappa onödigt fett med hjälp av välgenomtänkt styrketräning och små livsstilsförändringar utan förbud eller måsten för förbättrad hälsa, välmående och ork!

Kika i landskapsläge på mobil om texten är för liten (klicka på bilden för att ta dig till alternativen)!

Mer ingående info om personlig träning

Som PT-klient planerar vi träningen tillsammans kring de roligaste och effektivaste övningarna som ger dig mest resultat på kortast möjliga tid och vid behov enkla vanor runt din nuvarande livsstil för att du ska nå de mål du så gärna vill uppnå! En snygg och stark kropp som orkar och ger dig mentalt välbefinnande på köpet! Allt dessutom lättillgängligt i din mobil, dator eller surfplatta om så önskas! Just det, du får gärna ta med dig din fyrbenta vän när du tränar så bjuder jag honom eller henne på något gott!
Du kan i lugn och ro träna med mig utan störande moment som i vanliga gym. Så vill du må bättre, minska smärta och orka mer så tveka inte att kontakta mig eller boka en gratis konsultation. Vi diskuterar fram ett upplägg som passar just dig över lite kaffe eller te!

Som PT-klient kan du även bli medlem och träna med maximalt 2 andra eller helt själv utan hjälp av mig. Handduk och tvål/schampo finns alltid tillgängligt i omklädningsrummet. Hygieniskt, stressfritt och med oslagbar utrustning från svenska Eleiko!

Standardsessionerna är 50 min, men jag har även 25 min eller 75 min, allt efter ditt behov.
50 minuter passar de flesta och det är dessa paket du hittar här under. Har du behov av någon av de andra sessionslängderna diskuterar vi förstås även det på konsultationen.

Sessionerna måste användas innan perioden du valt är slut. Detta för att säkerställa att du faktiskt nyttjar dina sessioner och för att ge dig ännu fler orsaker att komma iväg till gymmet! Du kan självklart köra 2 pass en vecka och 4 nästa fast du har valt "3 sessioner per vecka" men för att hålla ordning i schemat och att du ska få de resultat vi planerat för bör man hålla det så långt det går.

Du kan omboka sessioner vid behov förutsatt att det är minst 24h innan din bokade tid. Givetvis får man vara sjuk utan att det påverkar giltighetstid och ska man iväg på semester eller liknande behöver man säga till minst 5 veckor i förväg så är det inget problem. Max 2 veckor per 3 månader. Alla paket inkluderar konsultation, tester, programskrivning och uppdateringar av programmet varje månad.

Du sparar många tusenlappar genom att väja kvartals- eller årsbasis

Med det sagt, önskar du ett annat upplägg så kan vi självklart diskutera det.


Vill du ha hjälp på en lägre budget, men fortfarande väldigt effektivt, prisvärt och med stor frihet? Kika på min distanscoachning med möjlighet att boka in enstaka sessioner i studion vid behov!

Bilder på studion

Hitta hit

Med den bästa utrustningen som pengar kan köpa från svenska Eleiko är studion mer än välförsedd för alla typer av träningsmål på ett säkert sätt. Mer utrustning införskaffas över tid vid behov och plats. Klicka på bilderna för att förstora.

Adress: Erik Dahlbergsgatan 30,115 32 Stockholm
Tunnelbana röda linjen mot Ropsten till Karlaplan, utgång Tessinparken eller
Buss 1 / Buss 4 till Värtavägen.