292270333_398739585574173_5388405332686062608_n

Bästa form vid 40

Kom i ditt livs bästa form kring 40! Är du 30-45 år, mitt i livets alla krav, men vill bli stark och komma i ditt livs form till 40 för att orka mer, få bättre självförtroende och hålla hälsan på topp? Jag hjälper dig att träna lagom mycket och bara förändra det som behövs för att få ut så mycket som möjligt av din träning så du kan lägga din övriga dyrbara tid och energi på det som betyder mest för dig.

För att säkerställa maximal kvalitet för mina klienter har jag bara ett visst antal platser i taget. Boka ditt gratis intressesamtal nu eller registrera dig direkt och säkra din plats!

Du får allt du behöver för att komma igång till din e-post, inklusive länkar till appen(onlineplattformen).
Du har tydliga text- och videoinstruktioner att tillgå direkt i appen i dina träningsprogram. Även video hur du använder appen finns att tillgå här.
Vi återkopplar varje vecka  för utvärdering av veckan som gått och funderingar inför nästa vecka. Därifrån bokar vi även check-in-samtal om det behövs!
Träning, kostvanor & utvärdering etc. sker i onlineplattformen i din telefon/platta/dator.
Vanor, träning, kostråd finns strukturerat i kronologisk ordning i ditt schema i appen.
Coachningen sker via e-post, chattfunktionen & via zoom. Allt efter dina önskemål.
Programmet är för dig med tidigare träningsvana och som vill ha friheten att träna när och var du vill, men ändå pushen, supporten och ett program som faktiskt bygger muskler och styrka, inte en massa trams! Känner du att du även vill träna med mig i person kan du istället kombinera båda delar och investera i ett av mina pt-paket eller enstaka sessioner utöver PT-distans!

Grundpaketet är 4 veckor, men jag rekommenderar 12 veckor som minimum med fokus på det som verkligen ger resultat både i gymmet, men också i din livsstil på sikt. Förbetalar du för 12 veckor eller 1 år sparar du tusenlappar! Avsluta när du vill oavsett vad du väljer och du använder givetvis det du redan betalat för. 

Är du nybörjare rekommenderar jag att boka några enskilda sessioner i studion utöver PT-distans för att lättare få grepp om ditt program, teknik osv.

Om du inte är nöjd med programmet erbjuder jag en pengarna-tillbaka-garanti längst ner på denna sida. Avsluta när du vill innan nästa betalningsperiod.
Allt skräddarsytt utan att du behöver följa någon annans schema eller plats. Få ett evidensbaserat program skrivet och sluta gissa dig fram samtidigt som vi använder oss av verktyg som passar dig för att sköta kost, sömn och återhämtning. Allt du behöver göra är att dyka upp helt enkelt! Du kan få hjälp under hela veckan och inte bara under din PT-session utan att rätta dig efter någon annans schema eller gym och dessutom väldigt kostnadseffektivt.
Frågor och funderingar?
Kontakta mig på messenger via messenger-symbolen!

eller