271213340_3180243882211774_8853574417404570863_n
Må bättre, förbättra självförtroende, hälsa & prestation med välgenomtänkt styrketräning, bättre vanor och personlig support! Programmet är för dig med tidigare träningsvana och som vill ha friheten att träna när och var du vill, men ändå pushen, supporten och ett program som faktiskt bygger muskler och styrka, inte en massa trams! 

Grundpaketet är 12 veckor med fokus på det som verkligen ger resultat både i gymmet, men också i din livsstil på sikt.
Du har även möjlighet att fortsätta 4 veckor i stöten efteråt. Paketet innehåller skräddarsytt träningsprogram & kostplanering med stöd i senaste forskningen, teknikscreening och enkla förbättrade vanor samt coachning / support. Är du nybörjare rekommenderar jag att boka några enskilda sessioner i studion utöver distanscoachningen för att lättare få grepp om ditt program, teknik osv.

Om du inte är nöjd med programmet erbjuder jag en pengarna-tillbaka-garanti längst ner på denna sida.
 
Du får allt du behöver för att komma igång till din e-post, inklusive länkar till appen(onlineplattformen).
Träning, kostvanor & utvärdering etc. sker i onlineplattformen i din telefon/platta/dator. För vissa klienter används
även appen "My Fitness Pal".
Vanor, träning, kostråd finns strukturerat i kronologisk ordning i ditt schema i appen.
Du har tydliga text- och videoinstruktioner att tillgå direkt i appen i dina träningsprogram. Även video
hur du använder appen finns
att tillgå här.
I chatten i appen gör vi incheckningar på veckobasis för utvärdering av veckan som gått. Därifrån bokar vi även check-in-samtal om det behövs!
Coachningen sker genom e-post, chattfunktionen samt via zoom.
Allt efter dina önskemål.
Tung frontböj för maximal benstyrka
Allt skräddarsytt utan att du behöver följa någon annans schema eller plats. Få ett evidensbaserat program skrivet och sluta gissa dig fram samtidigt som vi använder oss av verktyg som passar dig för att sköta kost, sömn och återhämtning. Du kan få hjälp under hela veckan utan att rätta dig efter någon annans schema eller gym och dessutom väldigt kosnadseffektivt. Allt att tillgå i din telefon, surfplatta eller dator. Känner du att du även vill träna med mig i person kan du istället kombinera båda delar kan du investera i ett av mina pt-paket eller enstaka sessioner utöver distanscoachningen!

SEK 12 000 för 12 veckor därefter SEK 4 000 var 4:e vecka tills du vill avsluta. Pris är inkl. 25% moms.
Frågor och funderingar?
Kontakta mig på messenger via messenger-symbolen!

Pengarna tillbaka-garanti

Ansök och betala för din träning idag och arbeta med mig i 12 veckor. Om du som klient inte fått de resultat som utlovats efter avtalets slut, men har slutfört 80% av dina uppgifter och deltagit i samtliga check in-samtal återbetalas hela beloppet exklusive korttransaktionsavgifterna.