Lokal bild 1

Personlig träning


En personlig tränare är så mycket mer än någon som räknar repetitioner och skriker på dig att utföra ännu en repetition.  En "PT" bör vara lyhörd, förstående, empatisk och kunnig. Det vill säga att kunna se till dina behov som klient och på bästa tänkbara sätt hjälpa dig att nå dina mål, motivera dig och utbilda dig i det du behöver veta i just din situation. Ingen tränare är perfekt och om någon hävdar sig vara fullärd, spring!
Är det något jag inte vet försöker jag ta reda på det och kommer alltid göra mitt yttersta för att just du som klient ska känna dig hörd.

Startpaket
Konsultation, enkla fystester för programskrivning, programskrivning samt genomgång av övningarna i programmet.

Abonnemang
Vi väljer antalet sessioner per vecka som behövs för att nå ditt mål utefter dina förutsättningar och bäst av allt, ingen bindningstid!
Sessionerna behöver användas innan påbörjad kalendermånad är slut för att inte förfalla. 3 sessioner / vecka innebär 12 sessioner den månaden som du behöver använda. Du kan omboka sessioner vid behov förutsatt att det är minst 24h innan din bokade tid. Ändringar i antalet sessioner eller avslut av abonnemanget behöver göras minst 14 dagar innan nästa fakturering (28e varje månad). Fakturan kommer till din angivna e-post. Om du har ingått abonnemang får du även extra enstaka sessioner för SEK 850. Klienter som endast vill träna en session i taget betalar SEK 995 /h.

Kom gärna färdigt ombytt och uppvärmd om möjligt.
Efter din träning finns det tillgång till privat omklädningsrum med dusch.

 

PT-Duo

Du kanske vill träna med en kompis, partner eller kollega? Med PT-duo tränar ni samtidigt till reducerat pris. Observera att ni behöver köpa samma paket (antal timmar) för PT-duo.
 

Hybridträning

Hybridträning innebär att du tränar som vanligt i studion med mig men får ytterligare hjälp på sidan om utanför studion. Jag sköter ditt program, du får support via e-post samt samtal vid behov. Du får tillgång till min app där all din coaching finns programerad inkl. program. Video- och textinstruktioner kommer att finnas för varje övning.

Priser personlig träning

Startpaket
SEK 3400 (850kr/h)


Abonnemang
(SEK 850/h)
1 session / vecka: SEK 3400 /mån
2 sessioner / vecka: SEK 6800 /mån
3 sessioner / vecka: SEK 10200 /mån
4 sessioner / vecka: SEK 13600 /mån

Enstaka sessioner
SEK 995/h

Hybridtillägg
SEK 1995/mån


PT-duo: 25% rabatt
Studentrabatt 10%