Referenser

Nedan följer några exempel på vad kunder som redan provat tjänsterna hade att säga om sina erfarenheter.

Jag kan verkligen rekommendera Kim som tränare. Han är välutbildad,mycket kunnig och engagerad. Tar omsorgsfullt hand om hela personen både mentalt och fysiskt. Ger mycket information och svarar på frågor. Skapar ett individuellt träningsprogram efter att ha sett vad man har för behov. Mycket duktig massör också. Man kan boka massage efter träningen om man vill.
Monica Sjöstedt
 

Jag har problem med karpaltunnelsyndrom och redan efter första massagen så försvann pirrandet i händerna så länge jag inte drog eller ansträngde dem. Det var inte riktigt någon skönhetsmassage, vad ont det kan göra under massagen, men efteråt en skön och avslappnande känsla. Sover som en stock första kvällen efter massagen. Kim fixar där man har ont och det sjuka försvinner så gott som helt redan efter första massagen, det är min erfarenhet.

Daniel Englund

Efter att ha gått till några olika massörer utan att riktigt känna någon större förbättring av min stelhet hittade jag till Kim. Han hittar alla ömma punkter och tar i tillräckligt där det behövs, vilket är något jag saknat hos tidigare massörer. Sen känns det tryggt när man säger "där gör det ont" och han svarar direkt med muskelns namn. I mina ögon en väldigt kunnig, trevlig och proffsig massör.

Marcus Borenius


Efter att ha testat onlinecoachning med Kim några månader kan jag varmt rekommendera detta. Han lyssnade på vad jag ville åstadkomma och kom med ett program som passade perfekt till mina förutsättningar. Chattfunktionen funkade klockrent och jag fick både svar på eventuella frågor och peppning regelbundet!

Mathias Lindqvist

"Kan verkligen rekommendera Kim som tränare. Han är professionell, engagerad och lägger stor energi på just din träning. Hade det inte varit för honom hade jag säkert inte lyft en vikt idag.
Han är välutbildad och väldigt kunnig om kroppens anatomi. Jag har haft stora probem med mina axlar som gått ur led och gjort väldigt ont, nu ett halvår senare känner jag knappt av dom tack vare hans program. Han lägger ett program just för dig efter genomgången konsultation med tester och följer upp dagligen på olika sätt vid behov. Väldigt duktig massör också, det finns möjlighet att boka enstaka behandlingar eller i paket."

Rikard Heinerö

"Jag är snart 54 år och har i princip tränat i hela mitt liv. Artistisk gymnastik, judo och styrketräning. Vid 35 års ålder fastnade jag för styrkelyft, och har sedan dess tränat 3 ggr/vecka. Har gjort några småtävlingar för en massa år sedan, men började återigen tävla 2018. För att förbereda mig för tävling som gick i slutet av november 2018, anlitade jag i slutet av sommaren Kim för träningsupplägg, träningsplanering och formtoppning inför tävlingen. Trots min erfarenhet av styrkelyft och träning, fanns det en hel del nya saker jag fick genom att anlita Kim. Själva träningsupplägget, övningar, periodisering av träning, bättre teknik. Kim var engagerad, och brydde sig verkligen om att jag skulle göra framsteg och klara mina mål. Om jag inte förstod vissa saker, eller ifrågasatte, så kunde han förklara på ett tydligt sätt. Resultaten av allt detta blev att jag återigen lyfte vikter som jag inte lyft på 7-8 år. Jag inte bara nådde mina mål på tävlingen, utan lyfte mer än de mål jag satt upp. Att jag sedan också satte 4 svenska rekord på tävlingen (Knäböj, Bänkpress, Marklyft samt Totalt) för min ålders- och viktklass, är ju inte heller fy skam. En väldigt stor del av denna framgång beror på den hjälp jag fick av Kim. Jag kan verkligen rekommendera Kim för den som vill få resultat i sin träning."
Michael Varhenmaa
 

Rekommendationsbrev från Ålands Fiskförädling AB.

(Klicka för att förstora bilden).