Personlig träning i privat studio

Jag erbjuder några olika typer av paket beroende på hur mycket hjälp man är i behov av. Vissa vill bara ha lite vägledning i sin träning medan andra är ute efter betydligt mer hjälp, stöd och någon som kan utveckla deras känsla av eget ansvar gällande sin livsstil. Som tränare och coach kan man skriva det perfekta programmet åt sin klient, men det är ingenting värt om hen inte sköter sig resten av tiden vi inte ses. Allt från träning till kost och övrig livsstil med vanebildning spelar roll!


Alternativen är som följer och detta får du:

1. Startpaket (krav, engångskostnad): Konsultation med träningsanamnes, tester för möjlighet till individanpassad programskrivning, programskrivningen i sig samt 2h för att introducera dig till ditt program (totalt 5h).
Startpaket: SEK 3750

2. Löpande träning: Sessioner bokas genom att du väljer mellan  1 och 4 sessioner per vecka för nästföljande månad. Dessa sessioner faktureras månadsvis i förskott alternativt dras automatiskt från ditt kort innan varje månad. Du kan ändra antalet om du meddelar innan följande faktura skickats ut.
1-4 sessioner / vecka: SEK 750 / session

3. Admin - Hybridträning
- Passar framförallt för dig som vill träna i person mer sällan men fortfarande regelbundet så jag kan hålla koll på dig även fast vi inte ses ofta.
- Du får någon som hjälper dig att hålla dig motiverad mellan sessionerna.
- Hjälper dig att lösa eventuella problem som kan uppstå i och utanför gymmet som är relaterade till din träning, kost och hälsa. 
- Det ger mig tiden att göra ditt program så optimalt jag bara kan efter nuvarande förmåga.
- Jag kan checka in med dig för att se att det går som det ska mellan sessionerna.
- Du har tillgång till en fantastisk plattform där ditt program uppdateras i realtid med video- och textinstruktioner.
- Det ger mig möjligheten att ta in färre klienter totalt och fokusera än mer på de jag har.

 Den tid vi annars spenderar tillsammans i gymmet är en väldigt liten del av en hel vecka, såhär kan du få support resten av tiden också! Du kör dina sessioner med mig som vanligt och faktureras då även för coaching mellan sessionerna.
Från SEK 995 / månad

4. Enskilda tillfällen för onlinekunder
Vill du som onlineklient komma in på enstaka sessioner i person för t ex teknikkoll?
SEK 995 / session

5. Workshops
Workshops inom styrkelyft, tyngdlyftning samt skivstångsteknik överlag hålls med jämna mellanrum. 3-5 personer åt gången under 2 halvdagar.
SEK 2995 / person / gång

Observera priserna gäller måndag till fredag. Om du vill boka lördagar tillkommer 25% på priset och söndagar 50% på priset. Dessa bokas via e-post, telefon eller sms. Onlinebokningen är i dagsläget endast till för bokning av vardagar.

För dig som gärna vill ha hjälp men till en lägre kostnad finns PT-Online!

Förklaringar
 • Kraven:
  Startpaketet är ett krav just för att jag som tränare ska lära känna dig så mycket som möjligt innan vi sätter igång. Det är trots allt personlig träning. Genom hälsodeklarationen lär jag mig hur dina erfarenheter, förutsättningar, målsättning och nuvarande livssituation ser ut samt skadehistorik, smärtor och sjukdomar. A och o för att kunna hjälpa dig på bästa möjligt sätt.

  Fystesterna gör vi så att vi får en baslinje för vad du presterar i form av kondition, rörlighet, styrka e.t.c. På det viset får vi ett hum om var vi ska börja och kan även följa din utveckling så vi vet vad som fungerar och vad som behöver förändras.

  Instruktioner av programmet är förmodligen rätt självklart men för att vara övertydlig så är det viktigt att utföra de utsatta övningarna korrekt för att få den effekt man vill ha samt minska risken för träningsrelaterade skador. Antalet timmar man behöver varierar förstås från person till person. Efter detta är du fri att träna på egen hand om du så önskar. Möjlighet att ha mig som support på sidan om fungerar också. Se "support".
 • Support:
  Man kan också kombinera träning i gymmet med träning via nätet, så kallad hybridträning!
  Du får någon som hjälper dig med att hålla dig motiverad, hjälper dig att lösa eventuella problem som kan uppkomma i samt utanför gymmet som rör din träning samt någon som håller dig ansvarig för att du ska få resultat! Jag kan också följa din träning de sessioner vi inte tränar tillsammans och hjälpa dig när det behövs på ett eller annat sätt. Support är via e-post, appmeddelanden, videocoaching etc. Du får inloggning till min plattform under fliken "logga in". Här har du ditt program med tillhörande video- och textinstruktioner, möjlighet att förvara formbilder, matdagbok, få extra coaching av mig etc, d.v.s en stor del av vad onlinecoaching omfattar om man väljer det.


Betalning och villkor
Betalning sker alltid i förskott. Du kan börja träna mitt i en månad, det spelar ingen roll, men betalning sker innan träning påbörjas.
Kom ihåg att det inte bara är tiden i gymmet du betalar för utan kunskapen som ackumulerats under flera år på högskolan och även därefter.