PanicPrio1
Minska ångest, förbättra självförtroende och hälsa med välgenomtänkt styrketräning & bättre vanor!
Programmet är 12 veckor långt med möjlighet att fortsätta varje månad (4 veckor i taget) efteråt, avbrott av något slag är inte acceptabelt inom dessa 12 veckor. De inkluderar anpassad träning, dietvanor samt vardagliga vanor plus tänkesätt och små steg varje vecka för att minska din totala ångest och givetvis support. Om du inte är nöjd med programmet erbjuder jag en pengarna-tillbaka-garanti längst ner på denna sida. Från SEK 4500-12000 i 12 veckor beroende på vilken nivå vi tycker passar bäst för dina behov.
PanikPrio
Paketet innehåller skräddarsytt träningsprogram & kostplanering med stöd i senaste forskningen, teknikscreening och vanebildning samt coachning / support. All support sker enligt dina önskemål.
Frågor och funderingar? Kontakta mig på messenger via messenger-symbolen!

Pengarna tillbaka-garanti

Ansök och betala för din träning idag och arbeta med mig i 12 veckor. Om du inte är helt nöjd med min tjänst, låt mig veta inom 4 veckor så returnerar jag 100 procent av din investering. Det enda jag begär tillbaka är att du så utförligt som möjligt förklarar varför du inte är nöjd så jag kan förbättra min tjänst för framtiden.