271213340_3180243882211774_8853574417404570863_n
Ansökan till onlinecoachningen
Ansök om en plats genom att fylla i formuläret med så mycket information som möjligt.
Varför måste jag ansöka? Kortfattat så passar inte alla tränare till alla typer av klienter, det är inget fel med det utan helt enkelt bara ett faktum. Formuläret är till för att jag lättare ska kunna förutse om jag är rätt tränare för just dig och kan hjälpa just dig med de mål och förutsättningar du har! Efter du fyllt i det kontaktar jag dig oavsett om vi skulle bli ett bra team eller ej med hur vi går vidare! Vi bokar sedan ett konsultationssamtal innan vi sätter igång på riktigt. Uppgifterna du lämnar lagras i formulär på hemsidan för att vi ska kunna kontakta dig. Genom att fylla i formuläret godkänner du vår sekretesspolicy.
Fyll i ansökan nedan
  • För att bli kontaktad via telefon, fyll i ditt nummer.
  • Själv har jag hund, katt och kattens kvälls-tv, ett akvarium.
  • It ain't about how hard you hit, it's about how hard you can get hit and keep moving forward, how much you can take and keep moving forward! That's how winning is done!
  • Du får en kopia av dina svar och en bekräftelse till din e-post efter du har skickat in dina svar. Jag återkommer inom 48h. Tack!

Klienter delar med sig av sina erfarenheter

"Efter att ha testat onlinecoachning med Kim några månader kan jag varmt rekommendera detta. Han lyssnade på vad jag ville åstadkomma och kom med ett program som passade perfekt till mina förutsättningar. Chattfunktionen funkade klockrent och jag fick både svar på eventuella frågor och peppning regelbundet!"
Mathias Lindqvist

"Kan verkligen rekommendera Kim som tränare. Han är professionell, och engagerad. Hade det inte varit för honom hade jag säkert inte lyft en vikt idag.
Han är välutbildad och väldigt kunnig om kroppens anatomi. Jag har haft stora probem med mina axlar som gått ur led och gjort väldigt ont, nu ett halvår senare känner jag knappt av dom tack vare hans program.
Rikard Heinerö

"Jag kan verkligen rekommendera Kim som tränare. Han är välutbildad,mycket kunnig och engagerad. Tar omsorgsfullt hand om hela personen både mentalt och fysiskt. Ger mycket information och svarar på frågor. Skapar ett individuellt träningsprogram efter att ha sett vad man har för behov.
Monica Sjöstedt

"För att förbereda mig för tävling anlitade jag Kim för träningsupplägg, träningsplanering och formtoppning inför tävlingen. Jag inte bara nådde mina mål på tävlingen, utan lyfte mer än de mål jag satt upp. Att jag sedan också satte 4 svenska rekord på tävlingen (Knäböj, Bänkpress, Marklyft samt Totalt) för min ålders- och viktklass, är ju inte heller fy skam. Jag kan verkligen rekommendera Kim för den som vill få resultat i sin träning."
Michael Varhenmaa