271213340_3180243882211774_8853574417404570863_n
Som PT-klient planerar vi träningen tillsammans kring de roligaste och effektivaste övningarna som ger dig mest resultat på kortast möjliga tid och vid behov enkla vanor runt din nuvarande livsstil för att du ska nå de mål du så gärna vill uppnå! En snygg och stark kropp som orkar och ger dig mentalt välbefinnande på köpet! Allt dessutom lättillgängligt i din mobil, dator eller surfplatta om så önskas! Just det, du får gärna ta med dig din fyrbenta vän när du tränar så bjuder jag honom eller henne på något gott!

Träna med maximalt 2 andra eller helt själv utan hjälp och möjlighet att även ta med dig hunden! Handduk och tvål/schampo finns alltid tillgängligt i omklädningsrummet. Hygieniskt, stressfritt och med oslagbar utrustning från svenska Eleiko!

Önskar du ge bort någon av mina tjänster, en svårslagen gåva, så hittar du presentkort här!

Du kan i lugn och ro träna med mig utan störande moment som i vanliga gym. Så vill du må bättre, minska smärta och orka mer så tveka inte att kontakta mig eller boka en gratis konsultation. Vi diskuterar fram ett upplägg som passar just dig över lite kaffe eller te!

Studion

Med den bästa utrustningen som pengar kan köpa från svenska Eleiko är studion mer än välförsedd för alla typer av träningsmål på ett säkert sätt. Mer utrustning införskaffas över tid vid behov och plats. Klicka på bilderna för att förstora.

Adress: Erik Dahlbergsgatan 30,115 32 Stockholm
Tunnelbana röda linjen mot Ropsten till Karlaplan, utgång Tessinparken eller
Buss 1 / Buss 4 till Värtavägen.

Klienter tycker till

"Jag kan verkligen rekommendera Kim som tränare. Han är välutbildad,mycket kunnig och engagerad. Tar omsorgsfullt hand om hela personen både mentalt och fysiskt. Ger mycket information och svarar på frågor. Skapar ett individuellt träningsprogram efter att ha sett vad man har för behov.
Monica Sjöstedt
"Kan verkligen rekommendera Kim som tränare. Han är professionell, och engagerad. Hade det inte varit för honom hade jag säkert inte lyft en vikt idag.
Han är välutbildad och väldigt kunnig om kroppens anatomi. Jag har haft stora probem med mina axlar som gått ur led och gjort väldigt ont, nu ett halvår senare känner jag knappt av dom tack vare hans program.
Rikard Heinerö
"Efter att ha testat onlinecoachning med Kim några månader kan jag varmt rekommendera detta. Han lyssnade på vad jag ville åstadkomma och kom med ett program som passade perfekt till mina förutsättningar. Chattfunktionen funkade klockrent och jag fick både svar på eventuella frågor och peppning regelbundet!"
Mathias Lindqvist
"För att förbereda mig för tävling anlitade jag Kim för träningsupplägg, träningsplanering och formtoppning inför tävlingen. Jag inte bara nådde mina mål på tävlingen, utan lyfte mer än de mål jag satt upp. Att jag sedan också satte 4 svenska rekord på tävlingen (Knäböj, Bänkpress, Marklyft samt Totalt) för min ålders- och viktklass, är ju inte heller fy skam. Jag kan verkligen rekommendera Kim för den som vill få resultat i sin träning."
Michael Varhenmaa
 

Mer om Kim

Hej & varmt välkommen till Body Performance, den hundvänliga tränings- & massagestudion vid Karlaplan i Stockholm. Jag som driver BP heter Kim Johansson, är av årgång 85 och är bosatt på Gärdet i Stockholm med sambo, en dotter på 2 ½ år, en nyfödd grabb (4 juli 2021) samt världens snällaste chihuahua och en ragdoll.
I början av augusti i år (2021) öppnade jag en egen studio för första gången på svenska sidan av Ålands hav. Jag erbjuder personlig träning, idrottsmassage, kostrådgivning, onlinecoaching och även möjlighet till hybridträning (PT + onlinehjälp).  

Jag var som vilken tonåring som helst. När jag började styrketräna vägde jag ca 55kg och avskydde att jag var så smal. Jag provade en del utbildningar, men först 2009 hittade jag något av intresse. Massageterapeut på en svensk skola på Gran Canaria. Året därpå började jag plugga på högskolan i Halmstad inom biomedicin med inriktning på fysisk träning, vi fick också möjlighet att ta våra "licenser" som PT och fystränare hos Eleiko genom högskolan.

Min egen träning involverar framförallt olympiska lyft, även kallat tyngdlyftning tillsammans med styrkelyft. Otroligt roligt och effektivt för att bli stor & stark, men framförallt att må bra även mentalt!

Men som för alla andra har jag perioder där jag inte kan träna som jag tänkt t.ex. så rätt mental inställning är superviktigt för att fortsätta utvecklas och inte falla tillbaka i ohälsosamt beteendemönster samtidigt som vi behöver anpassa träningen kring livet och inte tvärtom!

2020 passade jag på att certifiera mig som onlinetränare från Online Trainer Academy (OTA) och läser nu Precision Nutrition level 1(PN1). Att konstant utvecklas som coach är något jag brinner för, man blir aldrig fullärd! Tack vare OTA och PN1 kan jag ta min kunskap och inte bara utveckla den, men också inse hur jag förmedlar den till mina klienter på bästa sätt online.

Hoppas vi ses på insidan!
Coach Kim
 

Din tränare & coach
Kim Johansson

Ägare, coach och massageterapeut Kim Johansson

Body Performance sekreterare
Doris

KJ Body Performance sekreterare, chihuahuan Doris, 7 år.
Här kan du ladda ner och läsa om vår sekretesspolicy.