242094295_4253150111472314_7048084187273979643_n
Bygg snygga muskler och styrka samt bli atletisk för ett bättre mående, mer energi och bättre självförtroende med styrketräning baserad på styrkelyftsmomenten (knäböj, bänkpress och marklyft) och / eller tyngdlyftning (ryck och stöt)!

Tränar du på som du alltid gjort, men tycks inte riktigt komma någonvart på senaste tiden? Även om du kanske till och med tränar flera gånger i veckan? Ofta känns det som att tiden inte räcker till och kanske renodlad styrketräning till och med är tråkig?

Tiden i gymmet i all ära, men utan rätt träningsplanering och fokus där det faktiskt behövs, även om du tränar 5-10 timmar per vecka, så är det rätt planering och de 158-163 timmarna som blir över minst lika viktiga för framgång!

Body Performance hjälper dig att effektivisera din tid, både i och utanför gymmet genom träning i studion när det behövs, men ser dessutom till att du har allt du behöver för tiden utanför studion! Just det, du får gärna ta med dig din fyrbenta vän när du tränar så bjuder jag honom eller henne på något gott!

Tillsammans planerar vi träningen kring de roligaste och effektivast övningarna som ger dig mest "bang for your buck" och enkla vanor runt din nuvarande livsstil för att du ska nå de mål du så gärna vill uppnå! En snygg och stark kropp som orkar och ger dig mentalt välbefinnande på köpet! Allt lättillgängligt i din mobil, dator eller surfplatta!

Jag säljer även presentkort om du önskar ge bort som gåva!

Mitt uppdrag kommer handla om att se var du befinner dig i ditt liv nu och vart du vill komma och därefter sätta ihop en plan som vi tillsammans förändrar vid behov för att nå vårt gemensamma uppsatta mål. Du kan i lugn och ro träna med mig utan störande moment som i vanliga gym. Utrustningen är av absolut högsta kvalitet och kommer från svenska Eleiko. Så vill du må bättre, få bättre självförtroende, minska smärta, prestera bättre och öka muskelmassa och rörelsekvalitet för ökad livskvalitet så tveka inte att kontakta mig. Vi diskuterar fram ett upplägg som passar just dig!

Öppningserbjudanden

Ordinariepriser på träning & massage från SEK 495.

1. Gratis konsultation för träning
Jag bjuder på konsultationen till de 5 första som bokar.
Använd koden "gratiskonsult" i kassan vid onlinebokningen.

2. Prova distansträning gratis
Prova coachning över nätet gratis i 14 dagar. Är det inget för dig är bara att avsluta inom 2 veckor och ditt kort debiteras inte. Vill du prova? Skicka ett mail till kim@bodyperformance.se

3. Prova på-rabatt massage:

  • 20 min massage för endast 297kr
  • 50 min massage för endast 537kr

Betalar du via onlinebokning? Använd koden 40%OFF! Betalar du på plats får du rabatten avdragen i kassan. Jag har däremot alltid mängdrabatter.

4. Massageabonnemang
Kom på 4 behandlingar per månad när det passar dig!

Detta är giltigt i max 1 år och senast till 31 dec 2022! Prisjusteringar görs på årsbasis.
 

Studion

Med den bästa utrustningen som pengar kan köpa från svenska Eleiko är studion mer än välförsedd för alla typer av träningsmål på ett säkert sätt. Mer utrustning införskaffas över tid vid behov och plats. Klicka på bilderna för att förstora.

Adress: Erik Dahlbergsgatan 30,115 32 Stockholm
Tunnelbana röda linjen mot Ropsten till Karlaplan, utgång Tessinparken eller
Buss 1 / Buss 4 till Värtavägen.

Klienter tycker till

"Jag kan verkligen rekommendera Kim som tränare. Han är välutbildad,mycket kunnig och engagerad. Tar omsorgsfullt hand om hela personen både mentalt och fysiskt. Ger mycket information och svarar på frågor. Skapar ett individuellt träningsprogram efter att ha sett vad man har för behov.
Monica Sjöstedt
"Kan verkligen rekommendera Kim som tränare. Han är professionell, och engagerad. Hade det inte varit för honom hade jag säkert inte lyft en vikt idag.
Han är välutbildad och väldigt kunnig om kroppens anatomi. Jag har haft stora probem med mina axlar som gått ur led och gjort väldigt ont, nu ett halvår senare känner jag knappt av dom tack vare hans program.
Rikard Heinerö
"Efter att ha testat onlinecoachning med Kim några månader kan jag varmt rekommendera detta. Han lyssnade på vad jag ville åstadkomma och kom med ett program som passade perfekt till mina förutsättningar. Chattfunktionen funkade klockrent och jag fick både svar på eventuella frågor och peppning regelbundet!"
Mathias Lindqvist
"För att förbereda mig för tävling anlitade jag Kim för träningsupplägg, träningsplanering och formtoppning inför tävlingen. Jag inte bara nådde mina mål på tävlingen, utan lyfte mer än de mål jag satt upp. Att jag sedan också satte 4 svenska rekord på tävlingen (Knäböj, Bänkpress, Marklyft samt Totalt) för min ålders- och viktklass, är ju inte heller fy skam. Jag kan verkligen rekommendera Kim för den som vill få resultat i sin träning."
Michael Varhenmaa

Mer om Kim

Hej & varmt välkommen till Body Performance, den hundvänliga tränings- & massagestudion vid Karlaplan i Stockholm. Jag som driver BP heter Kim Johansson, är av årgång 85 och är bosatt på Gärdet i Stockholm med sambo, en dotter på 2 ½ år, en nyfödd grabb (4 juli 2021) samt världens snällaste chihuahua och en ragdoll.
I början av augusti i år (2021) öppnade jag en egen studio för första gången på svenska sidan av Ålands hav. Jag erbjuder personlig träning, idrottsmassage, kostrådgivning, onlinecoaching och även möjlighet till hybridträning (PT + onlinehjälp).  

Jag var som vilken tonåring som helst. När jag började styrketräna vägde jag ca 55kg och avskydde att jag var så smal. Jag provade en del utbildningar, men först 2009 hittade jag något av intresse. Massageterapeut på en svensk skola på Gran Canaria. Året därpå började jag plugga på högskolan i Halmstad inom biomedicin med inriktning på fysisk träning, vi fick också möjlighet att ta våra "licenser" som PT och fystränare hos Eleiko genom högskolan.

Min egen träning involverar framförallt olympiska lyft, även kallat tyngdlyftning tillsammans med styrkelyft. Otroligt roligt och effektivt för att bli stor & stark, men framförallt att må bra även mentalt!

Men som för alla andra har jag perioder där jag inte kan träna som jag tänkt t.ex. så rätt mental inställning är superviktigt för att fortsätta utvecklas och inte falla tillbaka i ohälsosamt beteendemönster samtidigt som vi behöver anpassa träningen kring livet och inte tvärtom!

2020 passade jag på att certifiera mig som onlinetränare från Online Trainer Academy (OTA) och läser nu Precision Nutrition level 1(PN1). Att konstant utvecklas som coach är något jag brinner för, man blir aldrig fullärd! Tack vare OTA och PN1 kan jag ta min kunskap och inte bara utveckla den, men också inse hur jag förmedlar den till mina klienter på bästa sätt online.

Hoppas vi ses på insidan!
Coach Kim
 

Din tränare & coach
Kim Johansson

Ägare, coach och massageterapeut Kim Johansson

Body Performance sekreterare
Doris

KJ Body Performance sekreterare, chihuahuan Doris, 7 år.
Här kan du ladda ner och läsa om vår sekretesspolicy.