PanicPrio1

OBS!
Jag har precis bytt inriktning helt i min coaching då mitt livs största hinder har varit min egen ångest. Därför vill jag nu försöka hjälpa andra i samma situation att förbättra sin livskvalitet med minskad ångest och bättre hälsa. Således söker jag 5 personer att testa mitt 12-veckors program. Som tack för din medverkan och feedback ger jag 60% rabatt på mina vanliga priser. Endast 5 platser.

Har du tröttnat på att ständigt oroa dig för nästa panikattack? Du vill göra så mycket saker innerst inne, men din rädsla för nästa attack samt skammen du känner sätter stopp för det? Sociala tillställningar, jobbet som kräver för mycket, bilkörning, åka kommunalt, ja till och med umgås med vänner kanske är en trigger för just dig? 
Panikångest kan bottna i oändligt många saker och jag är varken utbildad psykolog eller läkare så medicinering eller ren och skär terapi är inte det jag pratar om utan kontrollera de aspekter du faktiskt kan. De inkluderar:

Fysisk hälsa (träning, kost, sömn, stress)
Vanor (förändra vanor över tid)
Tankesätt (Förstå vad som händer och var din egen terapeut till viss del och acceptera situationen)

Paniken är psykosomatisk, d.v.s. dina tankar påverkan din kropp som i sin tur påverkar dina tankar. En oändlig ond cirkel som aldrig tar slut. Att bryta cirkeln är svårt, tar tid och kräver att du agerar.

Med mitt 12-veckorsprogram "PanikPrio" bygger vi upp grunden till minskad ångest och en vardagen du ser fram emot att leva istället för den ständiga ångesten över nästa attack. Det innebär fysisk träning på dina villkor, förbättrad kosthållning, sömnkvalitet samt vanor och sist men inte minst, inget foliehattstänk utan vi skapar förståelse för vad som händer och hur vi rent beteendemässigt kan förbättra symptomen.

Detta är ingen "quick fix" utan ett första steg för dig som vill få till en förändring och inte leva i ständig skräck och känna skam (även om det inte är något att skämmas för och enormt många lider i tysthet). Jag rekommenderar även att du pratar min din läkare om eventuell hjälp på traven i form av medicinering (som hjälpte mig), KBT eller vad som just passar dig.
Mitt uppdrag kommer handla om att se var du befinner dig i ditt liv nu och vart du vill komma och därefter sätta ihop en plan som vi tillsammans förändrar vid behov för att nå vårt gemensamma uppsatta mål.
Vill du läsa mer om hur min helvetes-resa har sett ut så här långt kan du göra det lite längre ner på sidan. Är du redo att ta tjuren vid hornen direkt? Klicka på knappen "ta första steget här". Den för dig vidare till min ansökan. Då jag förstår att vissa inte klarar att prata i telefon är det inget krav från min sida. Jag har olika supportsystem för varje individ. Det enda ansökan är till för är att se till att du är en passande klient som jag kan hjälpa.

Hur fungerar onlinecoachningen?

Onlinecoachning är oslagbart! Allt skräddarsytt utan att behöva följa någon annans schema eller plats och du kan få hjälp under hela veckan utan några krav att träffa folk, vara i gymmet eller ens prata i telefon. Dessutom finns allt att tillgå i din telefon, surfplatta eller dator! Exakt vad som ingår ser du genom att klicka på knappen "BÖRJA HÄR".
Du får allt du behöver för att komma igång till din e-post, inklusive länkar till appen(onlineplattformen).
Du har tydliga text- och videoinstruktioner att tillgå direkt i appen i dina träningsprogram. Även video
hur du använder appen finns
att tillgå här.
Träning, kost vanor & utvärdering etc. sker i onlineplattformen i din telefon/platta/dator. För vissa klienter används
även appen "My Fitness Pal".
I chatten i appen kan ni
stötta, peppa och diskutera med varandra, OM NI VILL!
Ni är även med och startar
upp min facebookgrupp, även efter paketets slut.
Allt jag vill att du ska utföra (vanor, träning, kostråd etc.) finns strukturerat i kronologisk
ordning i ditt schema i appen.
Coachningen sker genom e-post, chattfunktionen i appen
samt via zoom. Allt efter dina önskemål.

Om Kim

Hallåj! Kim Johansson heter jag och är av årgång -85. Jag var som vilken tonåring som helst. När jag började styrketräna vägde jag ca 55kg och avskydde att jag var så smal. Självförtroendet var inget vidare. Jag gillade aldrig att stå i centrum utan ogillade verkligen alla typer av presentationer eller situationer där jag stod i centrum. Jag fann trolleri som 19-åring och med tiden vande jag mig att hamna i centrum när jag trollade, där jag hade självförtoendet. Jag provade en del utbildningar men först 2009 hittade jag något av intresse. Massageterapeut på en svensk skola på Gran Canaria. Efter några dagar där insjuknande jag i något som långt senare visade sig vara ulcerös kolit. En autoimmun tarmsjukdom som resulterade i viktras, magont samt en läkarkår som påstod att alkhol var orsaken och mitt försäkringsbolag drog in min försäkring. 6 månader senare fick jag hjälp när jag väl var hemma igen och året efter började jag plugga på högskolan i Halmstad inom biomedicin med inriktning på fysisk träning. Ett år in i utbildningen fick jag mitt andra (och hittills sista) stora skov. Det resulterade i inläggning på sjukhus, hormoner som spökade och bieffekter av mediciner.

Självförtroendet blev sämre igen och efter min första panikattack under en presentation var jag nära att ge upp utbildningen då det var så mycket muntliga delar kvar. En förstående lärarkår skräddarsydde resten av min utbildning så jag kunde slutföra den och sakta men säkert byggde jag upp kroppen igen vilket minskade min ångest.

Efter en period då min medicin tog slut (man ska ej sluta abrupt) och det tog länge innan de lyckades skriva ut mer förvärrades mina symptom extremt. Jag kunde inte ta en promenad utan panik. Vissa dagar var sämre, andra bättre. Under de bättre dagarna passade jag på att utmana mig själv i små steg. Jag sökte situationer som brukar skapa ångest då jag lättare kunde hantera dem, acceptera dem och förstå att de inte har någon effekt på mitt liv mer än i mitt huvud. 

Jag är inte helt panikfri idag, men så pass att jag kan leva normalt till 99% och jobbar vidare för att bli helt fri igen, som innan 2010 och nu vill jag verkligen hjälpa er med det jag kan för att underlätta.

Min egen träning involverar framförallt olympiska lyft, även kallat tyngdlyftning tillsammans med styrkelyft. Otroligt roligt och effektivt för att bli stor & stark men framförallt hålla i mitt självförtroende! Men som för alla andra har jag perioder där jag inte kan träna som jag tänkt t.ex. så rätt mental inställning är superviktigt för att fortsätta utvecklas och inte falla tillbaka i ohälsosamt beteendemönster samtidigt som vi behöver anpassa träningen kring livet och inte tvärtom!

2020 passade jag på att certifiera mig som onlinetränare från Online Trainer Academy (OTA) och läser nu Precision Nutrition level 1(PN1). Att konstant utvecklas som coach är något jag brinner för, man blir aldrig fullärd! Tack vare OTA och PN1 kan jag ta min kunskap och inte bara utveckla den, men också inse hur jag förmedlar den till mina klienter på bästa sätt online.

Hoppas vi ses på insidan!
Coach Kim

Din tränare & coach
- Kim Johansson

Se vad tidigare klienter innan jag började arbeta med panikattacker säger

"Jag kan verkligen rekommendera Kim som tränare. Han är välutbildad,mycket kunnig och engagerad. Tar omsorgsfullt hand om hela personen både mentalt och fysiskt. Ger mycket information och svarar på frågor. Skapar ett individuellt träningsprogram efter att ha sett vad man har för behov.
Monica Sjöstedt
"Kan verkligen rekommendera Kim som tränare. Han är professionell, och engagerad. Hade det inte varit för honom hade jag säkert inte lyft en vikt idag.
Han är välutbildad och väldigt kunnig om kroppens anatomi. Jag har haft stora probem med mina axlar som gått ur led och gjort väldigt ont, nu ett halvår senare känner jag knappt av dom tack vare hans program.
Rikard Heinerö
"Efter att ha testat onlinecoachning med Kim några månader kan jag varmt rekommendera detta. Han lyssnade på vad jag ville åstadkomma och kom med ett program som passade perfekt till mina förutsättningar. Chattfunktionen funkade klockrent och jag fick både svar på eventuella frågor och peppning regelbundet!"
Mathias Lindqvist
"För att förbereda mig för tävling anlitade jag Kim för träningsupplägg, träningsplanering och formtoppning inför tävlingen. Jag inte bara nådde mina mål på tävlingen, utan lyfte mer än de mål jag satt upp. Att jag sedan också satte 4 svenska rekord på tävlingen (Knäböj, Bänkpress, Marklyft samt Totalt) för min ålders- och viktklass, är ju inte heller fy skam. Jag kan verkligen rekommendera Kim för den som vill få resultat i sin träning."
Michael Varhenmaa
Här kan du ladda ner och läsa om vår sekretesspolicy.