ryck 80kg
Ansökan till "pösmunk till strandhunk på 12 veckor"!
Ansök om en plats genom att fylla i formuläret med så mycket information som möjligt.
Varför måste jag ansöka? Kortfattat så passar inte alla tränare till alla typer av klienter, det är inget fel med det utan helt enkelt bara ett faktum. Formuläret är till för att jag lättare ska kunna förutse om jag är rätt tränare för just dig och kan hjälpa just dig med de mål och förutsättningar du har! Efter du fyllt i det kontaktar jag dig oavsett om vi skulle bli ett bra team eller ej med hur vi går vidare! Om vi passar blir nästa steg att boka konsultationssamtalet. Uppgifterna du lämnar lagras i formulär på hemsidan för att vi ska kunna kontakta dig. Genom att fylla i formuläret godkänner du vår sekretesspolicy.
Fyll i ansökan nedan
  • Ifall du vill bli uppringd på telefon istället för zoom.
  • Du kan välja flera alternativ!
  • Själv har jag hund, katt och kattens kvälls-tv, ett akvarium.
  • It ain't about how hard you hit, it's about how hard you can get hit and keep moving forward, how much you can take and keep moving forward! That's how winning is done!
  • Du får en kopia av dina svar och en bekräftelse till din e-post efter du har skickat in dina svar. Jag återkommer inom 48h. Tack!

Nöjd klient lättar sitt hjärta

"För att förbereda mig för tävling anlitade jag Kim för träningsupplägg, träningsplanering och formtoppning inför tävlingen. Jag inte bara nådde mina mål på tävlingen, utan lyfte mer än de mål jag satt upp. Att jag sedan också satte 4 svenska rekord på tävlingen (Knäböj, Bänkpress, Marklyft samt Totalt) för min ålders- och viktklass, är ju inte heller fy skam. Jag kan verkligen rekommendera Kim för den som vill få resultat i sin träning."
Michael Varhenmaa