Ansökan till att bli stark, självsäker och strandsnygg!
Ansök om en plats genom att fylla i formuläret med så mycket information som möjligt. Vill du inte det kan du boka ett konsultationssamtal direkt. Jag rekommenderar däremot formuläret, på så sätt kan vi få ut mer av vårt samtal.
Varför måste jag ansöka? Kortfattat så passar inte alla tränare till alla typer av klienter, det är inget fel med det utan helt enkelt bara ett faktum. Formuläret är till för att jag lättare ska kunna förutse om jag är rätt tränare för just dig och kan hjälpa just dig med de mål och förutsättningar du har! Efter du fyllt i det kontaktar jag dig oavsett om vi skulle bli ett bra team eller ej med hur vi går vidare! Om vi passar blir nästa steg att boka konsultationssamtalet. Uppgifterna du lämnar lagras i formulär på hemsidan för att vi ska kunna kontakta dig. Genom att fylla i formuläret godkänner du vår sekretesspolicy.
Formulär
  • Ifall du vill bli uppringd på telefon istället för zoom.
  • Min egen favorit är Stålmannen. Godhjärtad, lagom biffig fysik och klart häftigaste krafterna utan tvekan!
  • Själv har jag hund, katt och kattens kvälls-tv, ett akvarium.
  • It ain't about how hard you hit, it's about how hard you can get hit and keep moving forward, how much you can take and keep moving forward! That's how winning is done!
  • Du får en kopia av dina svar och en bekräftelse till din e-post efter du har skickat in dina svar. Jag återkommer inom 48h. Tack!
Konsultationssamtal