Föräldraprio för BODY PERFORMANCE
Prestera bättre, spara tid, känn dig sexigare och bli piggare tack vare välgenomtänkt styrketräning & bättre vanor!
Programmet är 12 veckor långt med möjlighet att fortsätta månadsvis (4 veckor i taget) efteråt, pauser av något slag är inte acceptabelt inom dessa 12 veckor. Obs! Jag tränar inte folk i teknik i sin sport. Är du t. ex. gymnast kommer jag inte lära dig att göra volter utan träna din fysik för förbättrad prestation som gymnast. De två sporter som jag även tränar dig i teknik i är tyngdlyftning (ryck och stöt) samt styrkelyft (bänk, böj, mark) och givetvis alla övningar vi använder oss av.
Fittest @40
Paketet innehåller skräddarsytt träningsprogram & kostplanering med stöd i senaste forskningen, teknikscreening och vanebildning samt coachning / support. Möjlighet att uppgradera för den som verkligen behöver maximalt med kontakt.
Frågor och funderingar? Kontakta mig på messenger via messenger-symbolen!

Pengarna tillbaka-garanti

Ansök och betala för din träning idag och arbeta med mig i 12 veckor. Om du inte är helt nöjd med min tjänst, låt mig veta inom 4 veckor så returnerar jag 100 procent av din investering. Det enda jag begär tillbaka är att du så utförligt som möjligt förklarar varför du inte är nöjd så jag kan förbättra min tjänst för framtiden.