Bli starkare, snyggare och mer självsäker än någonsin med distanscoachning!

Jag erbjuder 3 olika typer av paket beroende på hur mycket hjälp du behöver. Vissa vill bara ha lite vägledning i sin träning i form av skräddarsydda program med lite frågestund, medan andra söker mycket mer hjälp och stöd. Det innebär någon som hjälper till att hålla dig på banan, hjälper dig att lösa eventuella problem som kan uppstå i och utanför gymmet som är relaterade till din träning eller vardag och någon som håller dig ansvarig för att ge dig själv resultat!
Paketen är 3, 6 eller 12 månader långa för att vi verkligen ska få till en långsiktig och hållbar förändring med de verktyg vi använder oss av och som baseras på vilka mål och förutsättningar du har. Det är inte bara en del som är viktig utan helheten. Coachningen, hur vi bemöter situationer, är det viktigaste. Inget program är bra om det inte blir av. Detta ska vara det sista programmet du någonsin hoppar på. Pauser av något slag är inte acceptabelt, poängen ÄR att vi ska kunna bemöta livets hinder utan att bara lägga allt som är bra för oss själva åt sidan. Dags att lägga på sig snygga muskler och bli av med onödigt fett och samtidigt må bättre på alla sätt!
Sen 2018 gäller friskvårdsbidraget även för personlig träning och onlineträning! Pris från SEK 750 varannan vecka.
 

PT-Distans Bas

Baspaketet är för dig som är mer självgående och någon gång har tränat ganska så regelbundet under minst 1-2 år, men vill ha mer struktur och avlastning i vardagen. Detta genom välgenomtänkta program för både kost och träning samt nödvändiga vanor levererat på ett smidigt sätt med lättillgänglig support! Detaljer vid konsultationssamtalet.

PT-Distans Medium

Mediumpaketet innehåller samma delar som bas, men är för dig som behöver mer support och personlig coachning för att hantera vardagens stressorer och för att ta sig förbi dem starkare och mer motiverad. Detaljer vid konsultationssamtalet.

PT-Distans Premium

Premium är precis som det låter. Här går vi all in och du har tillgång till mig nästan årets alla dagar och via alla mina kanaler. Detta är för dig som verkligen vill säkerställa att du håller dig på vägen hela sträckan ut oavsett vad som sker. Givetvis ingår allt från tidigare paket här. Detaljer vid konsultationssamtalet.
Frågor och funderingar?

Pengarna tillbaka-garanti

Om du efter dessa månader inte har fått vad som kan betraktas som rimliga resultat (baserat på de mål vi har haft siktet inställt på tillsammans) får du tillbaka 90 % av din investering (100 % minus omkostnader för KJ Body Performance). Du behöver däremot ha följt hela programmet till minst 80 %. Detta gäller utförande av träning, kostrekommendationer och vanor, samt att du i appen checkat in att du har utfört dessa. Du behöver också ha deltagit i alla eventuella coachningssamtal samt skickat in e-post för coachning minst 75 % av alla tillgängliga tillfällen.