ryck 80kg

Distanscoachning

Alla paket innehåller skräddarsytt träningsprogram & kostplanering med stöd i senaste forskningen, teknikscreening och vanebildning samt coachning / support från mig och övriga klienter. Alla paket är 12 veckor långa med möjlighet att fortsätta månadsvis efteråt, pauser av något slag är inte acceptabelt inom dessa 12 veckor. Prestera bättre i din sport och bli strandsnygg som en extra bonus tack vare välgenomtänkt styrketräning!
Obs! Jag tränar inte folk i teknik i sin sport. Är du t. ex. gymnast kommer jag inte lära dig att göra volter utan träna din fysik för förbättrad prestation som gymnast. De två sporter som jag även tränar dig i teknik i är tyngdlyftning (ryck och stöt) samt styrkelyft (bänk, böj, mark) och givetvis alla styrkeövningar vi använder oss av.

Pösmunk till strandhunk Bas

Bas passar bäst för dig som är mer självgående och har tränat styrka ganska så regelbundet under minst 2 år, men vill få ut mer av din träning. Detta genom väl genomtänkt programmering för både kost och träning samt nödvändiga vanor levererat på ett smidigt sätt med lättillgänglig support! Detaljer vid konsultationssamtalet.

Pösmunk till strandhunk Medium

Medium innehåller samma delar som bas, men passar bäst för dig med 6 månader till två års erfarenhet av styrkerelaterad träning och/eller som behöver mer support och personlig coachning för att lära dig rätt i ett tidigt stadie och ha disciplin även när det är motgångar. Detaljer vid konsultationssamtalet.

Pösmunk till strandhunk Premium

Premium är precis som det låter. Här går vi all in och du har tillgång till mig nästan årets alla dagar och via alla mina kanaler. Detta passar bäst för dig som aldrig riktigt kommit igång med styrketräning och som verkligen vill säkerställa att du får ut maximalt av allt vi gör. Givetvis ingår allt från tidigare paket här. Detaljer vid konsultationssamtalet.
Frågor och funderingar? Kontakta mig på messenger via messenger-symbolen!

Pengarna tillbaka-garanti

Om du efter dessa månader inte har fått vad som kan betraktas som rimliga resultat (baserat på de mål vi har haft siktet inställt på tillsammans) får du tillbaka 90 % av din investering (10 % tar jag för omkostnader för KJ Body Performance). Du behöver däremot ha följt hela programmet till minst 80 %. Detta gäller utförande av träning, kostrekommendationer och vanor, samt att du i appen checkat in att du har utfört dessa. Du behöver också ha deltagit i alla eventuella coachningssamtal samt skickat in e-post för coachning minst 75 % av alla tillgängliga tillfällen.